divendres, 18 de novembre del 2011

Alguns tipus de piscines

Avui us mostraré tres tipus de piscines, dues són bastant iguales però tenen alguna cosa diferent, i l'altre és una piscina olímpica.  Aquestes piscines que us mostraré ara són del Club Natació Reus Ploms.




Aquesta piscina té unes dimensions de 25 x 12,5 metres amb sis carrers. Té de 180 a 220 centímetres de fundària. Hi ha 6 pòdiums de sortides, banderes per a les proves d'esquena, materials per entrenar i cursets, dues porteries de waterpolo, entre d'altres equipaments.


 Aquesta piscina fa 25 x 12,5 metres amb 6 carrers com la piscina anterior i fa de 140 a 210 centímetres de fondària. Té dos pòdiums de sortides, banderes per a les proves d'esquena, materials per entrenar i cursets i entre d'altres equipaments. També disposa d'una estructura mòbil que es recull a l'estiu, i així queda la piscina descoberta.




Aquesta piscina té unes dimensions olímpiques, que són, 50 x 22 metres. Té 8 carrers i hi ha de 180 a 220 centímetres de profunditat. Hi ha 8 pòdiums de sortida a cada costat de la piscina, banderes per a les proves d'esquena com a totes les altres, material pels entrenaments i cursets, 2 porteries de waterpolo, enllumenat artificial, entre d'altres complements.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada